-Å drive bærekraftig, er ikke et markedsføringstriks, det er en hygienefaktor, det er noe man må gjøre i dag. Det går på hele kjernen av forretningsutviklingen, på strategien. Jeg er en nettverksbygger og er veldig glad i å samarbeide med andre.

Linda Camilla Strømsod

Seniorrådgiver

+47 926 83 644

linda.stromsod@bcw-global.com

Linda Camilla Strømsod kommer i fra skognæringen hvor hun i nesten 10 år har ledet kommunikasjon i Viken Skog.

Strømsod har en omfattende CV som lister opp lederroller i både Hæren og Sjøforsvaret, i tillegg til salg og produktutvikling. Hun har i Forsvaret deltatt i flere internasjonale operasjoner i både Kosovo og Afghanistan. Linda er utdannet offiser i Forsvaret, diplommarkedsfører og eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI/NMH.

Linda Camilla Strømsod kommer i fra skognæringen hvor hun i nesten 10 år har ledet kommunikasjon i Viken Skog. Strømsod har en omfattende CV med blant annet bakgrunn fra Forsvaret hvor hun jobbet 12 år som yrkesoffiser i både sjøforsvaret og hæren. Hun har deltatt i flere internasjonale NATO-ledede operasjoner i både Kosovo og Afghanistan hvor hun jobbet som presse og informasjonsoffiser og jobbet med PSYOPS (psykologiske operasjoner) Strømsod har også jobbet som salgssjef for Renault i Bilia og produktsjef medisinsk utstyr i Synthes.

Linda er utdannet i Forsvaret, også er hun utdannet diplommarkedsfører og eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI/NMH.