Vi vil ha flere flinke folk inn dørene

Vi styrker vår digitale og kreative satsing ytterligere og trenger enda flere dyktige kollegaer til oss i Kirkegata 17. Ta kontakt da vel!

Designer

Vi leter etter deg som brenner for designhåndverket like mye som oss. Du finner glede i komposisjon, setting og typografisk håndverk, kjenner InDesign ut og inn og har god kunnskap om Illustrator og Photoshop. Du er selvstendig og har sterk gjennomføringsevne.

I Burson-Marsteller vil du være del av et stort kommunikasjonsmiljø som jobber med hele bredden av kommunikasjonsfaget. Du vil være en sentral del i B-Ms kreative team og jobbe med noen av bransjens dyktigste og mest erfarne kommunikasjonsrådgivere, kreatører, designere, mediefolk og politiske eksperter, og ikke minst arbeide med ledende norske og internasjonale virksomheter.

Sentrale oppgaver:
– Design av rapporter og redaksjonell design
– Utvikling av grafikk og fremstillinger

Det er en fordel om du har noen års erfaring, enten i byrå, inhouse eller som freelance. Vi tilbyr spennende og utfordrende jobber, hyggelige og dyktige kollegaer og kontorer midt i sentrum av Oslo.

Ta kontakt med kreativ leder ann.elin.hvidsten@bm.com dersom dette høres ut som deg.

Søknadsfrist: 9. mars 2018.
Vi gleder oss til å høre fra deg!


Innholdsprodusent / tekstforfatter

Vi leter etter deg som er idé og språksterk og som kan utvikle konsepter og budskap som fanger målgruppens interesse. Du kjenner godt til de ulike kanalenes egenart og kan skreddersy innhold og kampanjer slik at de genererer trafikk.

I Burson-Marsteller vil du være del av et stort kommunikasjonsmiljø som jobber med hele bredden av kommunikasjonsfaget. Du vil være en sentral del i B-M sin digitale satsing og jobbe med noen av bransjens dyktigste og mest erfarne kommunikasjonsrådgivere, kreatører, mediefolk og politiske eksperter, og ikke minst arbeide med ledende norske og internasjonale virksomheter.

Sentrale oppgaver:
– Utarbeide kampanjekonsepter
– Utvikle budskap og tekster til sosiale medier, betalte og eide flater
– Jobbe i tett kontakt med konsulent/AD og kunder

Det er en fordel om du har 2-5 års byråerfaring. Vi tilbyr spennende og utfordrende jobber, hyggelige og dyktige kollegaer og kontorer midt i sentrum av Oslo.

Ta kontakt med kreativ leder ann.elin.hvidsten@bm.com dersom dette høres ut som deg.

Søknadsfrist: 9. mars 2018.
Vi gleder oss til å høre fra deg!


Social Media Planner

Vi forsterker vår satsing innenfor digitale media og søker en Social Media Planner som skal håndtere kampanjer på Facebook, Instagram, YouTube, Twitter og Snapchat for våre oppdragsgivere.

Vi ser etter deg som har 1-3 års erfaring med Power Editor, Adwords, LinkedIn, Twitter og Snapchat. Tidligere erfaring med digital markedsføring eller engasjement på området vektes også.

I Burson-Marsteller vil du være del av et stort kommunikasjonsmiljø som jobber med hele bredden av kommunikasjonsfaget. Du vil være en sentral del i B-M sin digitale satsing og jobbe med noen av bransjens dyktigste og mest erfarne kommunikasjonsrådgivere, kreatører, mediefolk og politiske eksperter, og ikke minst arbeide med ledende norske og internasjonale virksomheter. Les mer om Burson-Marsteller på våre offisielle nettsider.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, hyggelige og dyktige kollegaer og kontorer midt i sentrum av Oslo.

Sentrale oppgaver:
– Utarbeide kampanjestrategi, planlegge og gjennomføre kampanjer i sosiale medier
– Rapportering og analyse
– Workshops med kunde

Ta kontakt med digital leder Mari.Myhrbraaten@bm.com dersom dette høres ut som deg.

Søknadsfrist: 9. mars 2018.
Vi gleder oss til å høre fra deg!