Fra London til BCW Oslo

Burson Cohn & Wolfe Oslo styrker laget med digital ekspertise. Seniorrådgiver, Helen Li, hentes fra London til Norge for å forsterke og løfte tilbudet innenfor digital kommunikasjon.

Helen er spesialist i utvikling av strategier for sosiale medier og digital aktivering, og har vært ansatt ved BCWs kontor i London i tre år. Fra London har hun ledet store digitale kampanjer i Europa, Asia og Midt-Østen, og slik har sørget for økt kjennskap og effektive resultater for sine multinasjonale oppdragsgivere. Helen, som har Hong-Kong-kinesisk statsborgerskap, har nå funnet veien til Norge og til BCW i Oslo.

Hun har jobbet med et bredt spekter av internasjonale selskaper, inkludert Pfizer, IKEA, Ferrero og Maserati. Hun planlegger og utvikler digitale strategier, og sørger for gjennomføring fra start til slutt. Dette inkluderer utarbeidelse av innhold, produksjon av materiell, film, web, administrering av sosiale medier og betalt aktivering.

– Digitale og sosiale medier er spesielt viktig i tider som disse, der folk er avhengig av å holde kontakten uten å møtes. I en internasjonal krise som det vi står i revurderer mange sine livsstilvalg, og henvender seg, via sosiale medier, til merkevarer og selskaper de stoler på for inspirasjon. Det jeg først og fremst vil jobbe med nå er å styrke vårt digitale tilbud og bidra til nye og forfriskende ideer som effektivt kan nå våre kunders publikum. Samtidig som jeg jobber med å styre merkevarenes omdømme på nett, sier Helen.

– Vi er svært godt fornøyd med å få Helen til Norge. Covid-19-krisen har forsterket behovet for skreddersydde digitale løsninger. Helen har den viktige kombinasjonen av dyp kunnskap og innsikt i digitale kanaler og hun er sterk strategisk. I tillegg har hun lang erfaring med globale virksomheter på flere ulike språk og tidssoner. Hun passer perfekt inn i vårt oppsett for å bidra til at vi kommer styrket ut av den spesielle situasjonen som verden nå står midt oppe i, sier administrerende direktør Kristian Sarastuen i BCW Oslo.

Utover å være en betydelig forsterkning i der norske markeder, vil Helens rolle vil være å bistå BCWs digitale team i Europa og Afrika.

For mer informasjon, kontakt:
Kristian Sarastuen, CEO BCW Oslo: 468 88 347