Nordens beste byrå 2020

Vi er svært stolte av å ha blitt kåret til årets nordiske PR-byrå i prestisjetunge SABRE Awards.

Tirsdag 30. juni gikk PRovoke EMEA SABRE Awards 2020 digitalt av stabelen. BCW i Norge, Sverige og Finland fikk i fellesskap utmerkelsen.

Dette bekrefter at BCW har et godt fotfeste i det nordiske markedet. I felleskap har vi gjort en møysommelig jobb med å restrukturere byrået, vinne nye kunder og befeste tillit


Kristian Sarastuen, fungerende administrerende direktør i BCW Oslo.

BCW har dype røtter i Norge og Norden både som tidligere Burson-Marsteller og Cohn & Wolfe. Etter fusjonen i 2018 har byrået markert seg og nå vunnet pris som beste PR-miljø i 2020.

Suksessfullt nettverksbyrå

2019 var et svært godt år for BCW Stockholm, som økte sin omsetning med 30% innenfor nettverket. Byrået vant kunder som Trygg-Hansa, Pricer og Tradera.  Marta Karlqvist, som har ledet Cohn & Wolfe i Stockholm siden 2010, tok over ledelsen av BCW Norden i juli 2018. Hun er svært glad for nyheten. 

Det nordiske teamet har gjort en fantastisk jobb, både med å vokse byrået, vinne nye klienter og flere priser inkludert Best Nordic Campaign to år på rad. Dette viser at det er mulig å være et suksessfullt nettverksbyrå i en region som er dominert av uavhengige. Jeg kunne ikke vært mer stolt av å representere så mange talentfulle mennesker og byrået vårt

Marta Karlqvist, ledelsen av BCW Norden

I Finland har byrået gjennomgått en større snuoperasjon, og avsluttet 2019 med sorte tall. Det norske BCW-laget står fremdeles i en restruktureringsfase, og er på god vei til å snu byrået i riktig retning. 

«Planen vi har lagt for Norge begynner å gi effekt og juni var vår beste salgsmåned på svært lenge. BCW er et integrert byrå med svært høy kompetanse på tvers av landegrensene. Vi har mye å gå på med tanke på å synliggjøre og bruke denne ekspertisen til eksisterende og nye kunder. Dette skal vi løfte til høsten, og anerkjennelsen fra EMEA SABRE Awards er viktig inspirasjon i det videre arbeidet», sier Sarastuen.