Ny seniorrådgiver til kreativ avdeling

Den kreative avdelingen går inn i det nye året med nye krefter, i form av seniorrådgiver Charlotte Gjone. Velkommen på laget!

Charlotte kommer fra MSL Norge og har erfaring fra blant annet kommunikasjonsbyrået Apeland, samt Kreftforeningen, IKEA og Asker kommune. Hos oss blir hun seniorrådgiver og avdelingsleder for kreativ avdeling.

Vi har allerede fått erfare Charlottes lidenskap for god kommunikasjon, og vet at hun går inn i både kundeprosjekter og hverdagspraten med stor kompetanse og entusiasme.

– Min erfaring er at de virkelig gode løsningene oppstår der strategisk kommunikasjon møter kreative løsninger. Sammen med fine og kloke kollegaer her i BCW ønsker jeg å bidra til at virksomheter opplever å få, eller kunne ta, en rolle i samfunnet de kanskje ikke hadde forventet. De utfordringene samfunnet står overfor nå krever at vi løfter i flokk, og det vil vi hjelpe til med, sier Charlotte selv.  

Hun peker også på at kvalitetskravene til bransjen strengere enn noen gang.

– Befolkningen er godt opplyst og har aldri før vært mer eksponert for budskap. Å få gjennomslag i dag krever at lista legges enda høyere. Denne utfordringen motiverer meg sterkt og jeg tror at gjengen i BCW har de riktige kvalitetene for å lykkes, fortsetter hun.

Vi kunne ikke vært mer enige. Velkommen til oss, Charlotte!

Charlotte Gjone portrettbilde

Min erfaring er at de virkelig gode løsningene oppstår der strategisk kommunikasjon møter kreative løsninger.