Walk the Talk – Bærekraft på børs

Vi har analysert hvordan de 100 største selskapene på Oslo Børs kommuniserer om bærekraft, klimarisiko og FNs bærekraftsmål i sine 2017-rapporter. Vet du hvordan din bærekraftsrapportering kan bli mer verdifull – også for investorer?

Kommunikasjonsbyrået Burson Cohn & Wolfe og rådgivningsmiljøet The Governance Group inviterer til seminar om bærekraft og kommunikasjon i serien “Walk the Talk” med temaet bærekraft på børs.

Vi kårer de 15 beste i Norge – er din bedrift med på listen?

Når: 17. oktober, kl. 08.30-10.00. Dørene åpner kl. 08.00.
Hvor: Kulturhuset i Oslo, Youngs gate 6

Seminaret er gratis.


Hvorfor bærekraft på børs?

Vi ønsker å inspirere flere aktører til å ta bærekraftsinformasjon på alvor. Derfor har vi i samarbeid med The Governance Group systematisk vurdert bærekraftsinformasjonen til de 100 største selskapene på Oslo Børs.

Bærekraftsinformasjon er avgjørende for selskapers styrer, toppledelse og investorer – men kun dersom den er konsistent, målbar og tilgjengelig.

Vi har systematisk vurdert fem faktorer i hvordan de 100 største selskapene på Oslo Børs presenterer sin bærekraftsinformasjon – der konsistens, målbarhet og tilgjengelighet i rapporteringen er gjennomgått. I tillegg har vi analysert sammenhenger mellom kvaliteten på bærekraftsrapporteringen og avkastning, størrelse, eierstruktur og sektortilhørighet.

Program

Hvorfor bærekraft på børs?
Idar Kreutzer, Finans Norge

Hovedfunn i rapporten
Maria Gjølberg, The Governance Group

Klimarisiko
Kristin Halvorsen, Cicero

Hvordan tenker en investor?
Matthew Smith, Storebrand

Samtale
– mellom Bente Engesland, Burson Cohn & Wolfe,
Per A. Sørlie, CEO, Borregaard og
Marianne Møgster, EVP Finance, DOF Subsea AS

Endringer i programmet kan forekomme.