Flyttet sammen med GroupM

Etter en rekordrask flytteprosess er vi på plass i nye lokaler med våre søsterbyråer i GroupM.

-Norge får nå sin egen eksperthub, forteller Kristian Sarastuen. Her sammen med Birgitte Vibe fra GroupM og Susanne Lende (t.h.)

All vår kompetanse under ett tak

– GroupM sitter på spesialisert kompetanse som vi ikke har innabords, på samme måte som vi har kompetanse de ikke har like mye av. Ved å bo så tett på hverandre får vi en unik mulighet til å bruke av hverandres kunnskap, fortsetter Kristian. 

WPP som eier både BCW og GroupM har lenge hatt et ønske om å samle campuser med spisskompetanse rundt i verden. Nå har også Norge fått sin egen eksperthub. Og med så kort vei til våre kolleger i GroupM blir det lettere enn noen gang å spille på hverandres kompetanse.

-Det er opplagt en vinn-vinn-situasjon der vi kan tilby spisset kommunikasjonsrådgivning innenfor både samfunns- og myndighetsdialog, og digitalt drevet merkevarebygging, fortsetter Birgitte Vibe fra GroupM.

-Det er helt klart at det bærer frukter å kunne tilby kompetanse på langt flere av områdene kundene har behov for, bekrefter Petter Skippervold fra Mindshare.

Rekordraskt rundt hjørnet

-Med bare tre uker mellom kontraktsignering og innflytting tror jeg vi holder rekorden for flytteprosess innenfor WPP-familien. Nå gleder vi oss til å kunne fortsette det gode samarbeidet, forteller Susanne Lende.

Om noen måtte ende opp i våre tidligere lokaler av gammel vane, så befinner vi oss bare rett rundt hjørnet.